Piept de pui cu cartofi in sos alb

Printeaza

Piept de pui cu cartofi in sos alb din: piept de pui, cartofi, smântână slabă, unt, pătrunjel.

Ingrediente:Piept de pui cu cartofi in sos alb

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • 200 g smântână slabă
  • 2-3 linguri unt
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli şi fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi tai cubuleţe, apoi îi aşezi într-un vas de yena (sau într-o tavă obişnuită).

Fierbi pieptul de pui, îl tai apoi fâşii şi îl pui peste cartofi.

Intr-o cratiţă topeşti untul, apoi adaugi smântână, puţin câte puţin, ameste­când continuu cu mare grijă, ca să nu se taie, o dai într-un clocot şi asezonezi cu sare şi piper.

Torni sosul obţinut peste cartofi şi pui. Dai vasul la cuptor pentru 30 de minute, apoi presari pătrunjel verde tocat mărunt.

Dacă te grăbeşti, poţi pune vasul la cuptorul cu micro­unde timp de 5 minute.

Serveşti preparatul fierbinte.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pui cu Sos de Ciocolată și Chili – Deliciu Uimitor de Arome

Pui cu Sos de Ciocolată și Chili – Deliciu Uimitor de Arome din: piept de pui, ciocolata neagra, ulei de masline, miere, sos de soia, chili, sare, piper, frunze de coriandru. Descoperiți o rețetă inedită și plină de surprize pentru gurmanzi – Pui cu Sos de Ciocolată și Chili. Această combinație neașteptată și îndrăzneață de […]

retete

Pui Glazurat cu Sos de Portocale și Ghimbir

Pui Glazurat cu Sos de Portocale și Ghimbir din: piept de pui, portocale, sos de soia, miere, ghimbir, sare, piper, usturoi, ulei de masline. Puiul glazurat cu sos de portocale și ghimbir este o reinterpretare modernă a unei rețete tradiționale chineze, aducând aromele dulci-acrișoare ale portocalelor și gustul picant al ghimbirului într-o combinație savuroasă. Acest […]

 

 

retete

Pui cu sunca in sos

Pui cu sunca in sos din: unt, ciuperci, faina, lapte, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, pui, sunca, aluat de patiserie. 10 portii Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.