Piept de pui cu ceapa si sos de rosii

Printeaza

Piept de pui cu ceapa si sos de rosii din: piept de pui, ulei, suc de rosii, rosii, ceapa, condimente.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_ceapa_si_sos_de_rosii

  • 4 bucati mici de piept de pui
  • 200 ml ulei
  • 500 ml suc de rosii
  • 6 rosii
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 lingura condimente

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, dezosaţi-o şi curăţaţi-o de pieliţă. Tăiaţi fileurile obţinute în fâşii, pe care înăbuşiţi-le cu 150 ml ulei şi puţină apă. Intre timp, curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa.

Inăbuşiţi-o, iar după ce a devenit transparentă, turnaţi sucul de roşii şi completaţi cu apă cât să acopere carnea.

Adăugaţi condimente la începutul preparării şi lăsaţi mâncarea să fiarbă la foc moderat timp de 15-20 de minute, amestecând din când în când. Pregătiţi o salată din roşiile spălate şi curăţate de cotoare, şi uleiul rămas.

Condimentaţi cu sare după gust. Puteţi adăuga în ultimele 5 minute de fierbere, 150-200 g telemea rasă.

Piept de pui cu ceapa si sos de rosii

Piept_de_pui_cu_ceapa_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.