Piept de pui cu ceapă
PrinteazaO reteta de piept de pui cu ceapa din: piept de pui, ceapa, ulei, varza rosie, ceapa rosie, telina, patrunjel, sare si piper.
- 600 g piept de pui
- 3 cepe
- 50 ml ulei
- 1 varza rosie
- 2 cepe rosii
- 1 telina mica
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea şi bateţi-o puţin cu ciocanul de şniţele, apoi ungeţi-o cu ulei şi presăraţi-o cu sare şi piper. Frigeţi carnea astfel pregătită pe un grătar încins.
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi ceapa galbenă, presăraţi-o cu sare şi piper şi căliţi-o în ulei până când se rumeneşte bine.
Tocaţi varza fideluţă, frecaţi-o cu 1 linguriţă sare grunjoasă, apoi amestecaţi-o cu ceapă roşie tăiată, cu ţelină tăiată în cubuleţe, ulei, oţet balsamic, pătrunjel tocat mărunt, sare şi piper după gust.
Serviţi la o porţie câte două felii de pui fripte, pe care puneţi ceapă călită şi alături salată de varză roşie.
Piept de pui cu ceapă
Pofta buna!