Piept de pui cu ciuperci si cimbru din: piept de pui, ciuperci uscate, ciuperci, vin alb, unt, cimbru, usturoi. fara poza
Ingrediente:
400gr piept de pui, fara piele
1 mana de ciuperci uscate
255 g ciuperci amestecate, rupte in bucati
1 pahar mare de vin alb
3 cubulete de unt
1 mana de cimbru proaspat
2 catei de usturoi, decojiti si feliati
Mod de preparare:
Folosind folie lata de aluminiu, pregatiti pachetul punand 2 bucati de folie una peste alta (cam de lungimea a 2 cutii de pantofi), sigiland 3 laturi si lasand-o pe ultima deschisa.
Incalziti cuptorul la 220°C. Amestecati toate ingredientele intr-un castron, inclusiv puiul.
Puneti amestecul in pachetul de aluminiu, cu tot sosul de vin, avand grija sa nu perforati folia.
Sigilati ultima latura, asigurandu-va ca pachetul e inchis etans si asezati-l intr-o tava pentru cuptor.
Puneti tava la foc mare pe plita pentru 1 minut, ca sa se incinga, apoi coaceti 25 de minute la nivelul din mijloc al cuptorului.
Scoateti pachetul din cuptor si puneti-l pe o farfurie intinsa, apoi desfaceti folia.
Pui cu midii si ciuperci din: pui, midii, coniac, sos, boia, ceapa, orez, ciuperci, unt, sunca, piper. Ingrediente: 1 pui mare sare 20 midii 1 păhărel cu coniac 1 lingură cu sos Worcester boia de ardei 2 linguri bune cu sos alb 1 ceapă mare 250 g orez 1/2 l supă 250 g ciuperci 200 […]
Supa de ciuperci cu piept de pui din: piept de pui, ulei, ciuperci, morcovi, pastarnac, ceapa, tarhon, sare, piper, faina, smantana, marar. Ingrediente: 1 piept de pui 2 linguri ulei 200 g ciuperci 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă 1 fir de tarhon sare piper 1 lingură făină 200 g smântână 1 legătură mărar […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.