Piept de pui cu ciuperci porcini
PrinteazaO reteta delicioasa de piept de pui cu ciuperci porcini din: piept de pui, rosii uscate, ciuperci, smantana, branza topita, sare si piper.
- 150 gr piept de pui
- 40 gr rosii uscate
- 40 gr ciuperci porcini
- 60 ml smantana dulce
- 30 gr branza topita
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se frige pe grătar, iar în acelaşi timp se pregăteşte sosul din ciuperci şi roşii uscate sotate în ulei de măsline, după care se adaugă smântână împreună cu sarea şi piperul.
Când puiul este gata, se montează pe farfurie.
Primul se aşază pieptul de pui, se adaugă brânza topită, după care, sosul obţinut în prealabil se toarnă deasupra.
Piept de pui cu ciuperci porcini
Pofta buna!