Piept de pui cu ciuperci porcini

Printeaza

O reteta delicioasa de piept de pui cu ciuperci porcini din: piept de pui, rosii uscate, ciuperci, smantana, branza topita, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui cu ciuperci porcini

  • 150 gr piept de pui
  • 40 gr rosii uscate
  • 40 gr ciuperci porcini
  • 60 ml smantana dulce
  • 30 gr branza topita
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se frige pe grătar, iar în acelaşi timp se pregăteşte sosul din ciuperci şi roşii uscate sotate în ulei de măsline, după care se adaugă smântână împreună cu sarea şi piperul.

Când puiul este gata, se montează pe farfurie.

Primul se aşază pieptul de pui, se adaugă brânza topită, după care, sosul obţinut în prealabil se toarnă deasupra.

Piept de pui cu ciuperci porcini

Piept de pui cu ciuperci porcini

Pofta buna!

 


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.