Piept de pui copt

Printeaza

O reteta de piept de pui copt din: piept de pui, ceapa, ceapa verde, chilli, condimente, boia dulce, cimbru, ulei si piper.

Ingrediente:

  • 6 bucati piept de pui
  • 1 ceapa mare uscata
  • 2 kg ceapa verde
  • 1 lingurita praf chilli
  • 1-2 linguri condimente
  • 2 linguri boia dulce
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa uscată, o speli şi o tai rondele subţiri. Speli ceapa verde şi o tai mărunt. Amesteci praful de chilii cu boiaua, cu piper şi cu 1 lingură de condimente şi freci bine pieptul de pui cu acest amestec pe toate părţile.

Ungi o tavă cu ulei, aşterni ceapa uscată şi pe cea verde, iar deasupra aşezi pieptul de pui. Dai la copt în cuptorul încins şi laşi carnea până e bine pătrunsă. Serveşti carnea cu ceapă şi cu sos.

Piept de pui copt

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.