Piept de pui copt
PrinteazaO reteta de piept de pui copt din: piept de pui, ceapa, ceapa verde, chilli, condimente, boia dulce, cimbru, ulei si piper.
- 6 bucati piept de pui
- 1 ceapa mare uscata
- 2 kg ceapa verde
- 1 lingurita praf chilli
- 1-2 linguri condimente
- 2 linguri boia dulce
- 1 lingurita cimbru uscat
- 2 linguri ulei
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ceapa uscată, o speli şi o tai rondele subţiri. Speli ceapa verde şi o tai mărunt. Amesteci praful de chilii cu boiaua, cu piper şi cu 1 lingură de condimente şi freci bine pieptul de pui cu acest amestec pe toate părţile.
Ungi o tavă cu ulei, aşterni ceapa uscată şi pe cea verde, iar deasupra aşezi pieptul de pui. Dai la copt în cuptorul încins şi laşi carnea până e bine pătrunsă. Serveşti carnea cu ceapă şi cu sos.
Piept de pui copt
Pofta buna!