Chiftele de pui cu vita in crusta de pesmet din: paine integrala, lapte, pui, vita, ceapa, unt, oua, marar, sare, piper, ulei de masline, pesmet. Poate te intereseaza si: Chiftelute din porc si vita in sos de rosii Chiftele de vita cu salata de cartofi Chifteluţe de porc şi vită cu sos de capere […]
Piept de pui in crusta de alune
PrinteazaPiept de pui in crusta de alune din: piept de pui, maghiran, cimbru, alune, marar, oua, faina, ulei, sare, piper.
- 500 g piept de pui
- 1 lingurita maghiran
- 1 lingurita cimbru
- 1 cana alune, migdale
- 1 legatura marar
- 2 oua
- 2-3 linguri faina
- 150 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă.
Presăraţi feliile de carne cu sare şi piper, apoi treceţi-le prin făină.
Amestecaţi într-un castron ouăle cu pesmetul, adăugaţi cimbrul si măghiranul şi omogenizaţi bine.
Treceţi feliile de came prin amestecul de ou, alunele măcinate, apoi puneti-le într-o tigaie mare, în ulei încins
. Prăjiţi-le la foc potrivit câte 5-6 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos pe toate părţile.
Scoateţi-le apoi pe şerveţele absorbante pentru a se scurge de ulei şi serviţi-le calde cu o garnitura la alegere.
Piept de pui in crusta de alune
Pofta buna!
poate iti place si:
Piept de pui in crusta de orez cu lamaie si ardei iute
Piept de pui in crusta de orez cu lamaie si ardei iute din: piept de pui dezosat, apa, ou, faina, sare, coaja de lamaie, orez, condiment de pui, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 600 g piept de pui dezosat 75 g orez 150 ml apă 1 ou făină sare coaja rasă de la 1 lămâie 1 linguriţă condiment de […]
Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi
Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, usturoi, boia de ardei, ulei. Ingrediente: 150 g iaurt 1 lingurita mustar 1 lingurita sirop de artar 1/2 sos tabasco sare piper 8 ciocanele de pui 100 g fulgi de porumb 100 […]
Pofta buna!