Piept de pui in crusta de alune

Printeaza

Piept de pui in crusta de alune din: piept de pui, maghiran, cimbru, alune, marar, oua, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_in_crusta_de_alune

  • 500 g piept de pui
  • 1 lingurita maghiran
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 cana alune, migdale
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă.

Presăraţi feliile de carne cu sare şi piper, apoi treceţi-le prin făină.

Amestecaţi într-un castron ouăle cu pesmetul, adăugaţi cimbrul si măghiranul şi omogenizaţi bine.

Treceţi feliile de came prin amestecul de ou, alunele măcinate, apoi puneti-le într-o tigaie mare, în ulei încins

. Prăjiţi-le la foc potrivit câte 5-6 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc frumos pe toate părţile.

Scoateţi-le apoi pe şerveţele absorbante pentru a se scurge de ulei şi serviţi-le calde cu o garnitura la alegere.

Piept de pui in crusta de alune

Piept_de_pui_in_crusta_de_alune

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chiftele de pui cu vita in crusta de pesmet

Reteta zilei: Chiftele de pui cu vita in crusta de pesmet

Chiftele de pui cu vita in crusta de pesmet din: paine integrala, lapte, pui, vita, ceapa, unt, oua, marar, sare, piper, ulei de masline, pesmet. Poate te intereseaza si: Chiftelute din porc si vita in sos de rosii Chiftele de vita cu salata de cartofi Chifteluţe de porc şi vită cu sos de capere   […]

Piept de pui in crusta de orez cu lamaie si ardei iute

Piept de pui in crusta de orez cu lamaie si ardei iute din: piept de pui dezosat, apa, ou, faina, sare, coaja de lamaie, orez, condiment de pui, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 600 g piept de pui dezosat 75 g orez 150 ml apă 1 ou făină sare coaja rasă de la 1 lămâie 1 linguriţă condiment de […]

 

Ciocanele cu fulgi de porumb

Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi

Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, usturoi, boia de ardei, ulei. Ingrediente: 150 g iaurt 1 lingurita mustar 1 lingurita sirop de artar 1/2 sos tabasco sare piper 8 ciocanele de pui 100 g fulgi de porumb 100 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.