Piept de pui in crusta de caju
PrinteazaPiept de pui in crusta de caju din: piept de pui, caju, mustar, ulei, sare, piper.
- 1 piept de pui dezosat
- 4-5 linguri caju zdrobit
- 2-3 linguri muştar
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Cajuul se zdrobeşte sau se toacă cu un cuţit, astfel încât să rămână bucăţele, apoi se amestecă cu muştarul, obţinând o compoziţie omogenă.
Pieptul de pui se feliază, lăsând feliile mai groase decât la şniţel şi se condimentează cu sare şi piper. Se aşază compoziţie de caju pe fiecare bucăţică de piept, pe o singură parte.
Se unge un vas termorezistent cu puţin ulei de măsline şi se aşază bucăţile de piept. Se dă la cuptorul preîncălzit, până se rumeneşte.
Se serveşte cu salată sau mâncare de dovlecei.
Pofta buna!