Piept de pui cu dovlecel si vinete
PrinteazaPiept de pui cu dovlecel si vinete din: piept de pui, dovlecel, vanata sau o pungă cu legume cogelate, sare, piper.
Ingrediente:
- 2-4 fâşii de piept de pui
- 1 dovlecel
- 1 vânătă sau o pungă cu legume cogelate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui îl speli, apoi îl usuci cu un prosop de bucătărie. Laşi tigaia să se încingă, aşezi feliile de carne 3 minute pe o parte, apoi le mai întorci pentru 3 minute pe cealaltă parte.
Dacă doreşti, adaugi 2-3 picături ulei.
Pui legumele, dovlecelul tăiat rondele, vânătă tăiată tot rondele şi presari puţină sare şi piper după gust.
Dacă ai legume congelate, le laşi să se dezgheţe, apoi le dai la tigaie timp de 3-4 minute.
Pofta buna!
Bun pieptul de pui cu dovlecel