Piept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi

Printeaza

Piept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi din: piept de pui, sare, piper, ulei, usturoi, fulgi de ardei iute, zeama de lamaie.

Piept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 5-6 căţei usturoi
  • 1/2 fulgi de ardei iute
  • zeama de la 1 lămâie

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl cureţi de pieliţe, îl tai în două şi apoi transversal, în 6 fileuri.

Le dai individual cu sare şi piper, le ungi cu ulei şi le laşi să stea puţin la marinat, în zeama de lămâie în care ai adăugat usturoiul zdrobit şi fulgii mărunţiţi de ardei iute.

Pui bucăţile de pui pe grăta­rul încins şi le laşi, pe fiecare parte, cam 4-5 minute.

Piept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi

Piept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.