Piept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi
PrinteazaPiept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi din: piept de pui, sare, piper, ulei, usturoi, fulgi de ardei iute, zeama de lamaie.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- sare
- piper
- ulei
- 5-6 căţei usturoi
- 1/2 fulgi de ardei iute
- zeama de la 1 lămâie
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl cureţi de pieliţe, îl tai în două şi apoi transversal, în 6 fileuri.
Le dai individual cu sare şi piper, le ungi cu ulei şi le laşi să stea puţin la marinat, în zeama de lămâie în care ai adăugat usturoiul zdrobit şi fulgii mărunţiţi de ardei iute.
Pui bucăţile de pui pe grătarul încins şi le laşi, pe fiecare parte, cam 4-5 minute.
Piept de pui la gratar cu ardei iute si usturoi
Pofta buna!