Piept de pui la gratar – reteta gustoasa
PrinteazaPiept de pui la gratar din: otet din cidru de mere, mustar, usturoi, suc de lime, lamaie, zahar brun, sare, piper, ulei de masline, piept de pui.
- 1/4 ceasca de otet din cidru de mere
- 3 linguri de mustar (nu foarte fin)
- 3 catei de usturoi
- sucul de la o lime si de la o jumatate de lamaie
- 1/2 ceasca de zahar brun
- 1 1/2 lingurita de sare
- piper negru macinat
- 6 linguri de ulei de masline
- 6 jumatati de piept de pui dezosat fara piele
Mod de preparare:
Amesteca otetul de cidru, mustarul, usturoiul maruntit, sucul de la lime si de la lamaie, zaharul brun, sarea si piperul intr-un bol mare de sticla.
Marineaza puiul in acest amestec timp de 8 ore.
Pregateste puiul pe un gratar exterior sau pe un grill de aragaz, cate 6-8 minute pe fiecare parte, pana cand se rumeneste.
Piept de pui la gratar
Pofta buna!
Cea mai simpla reteta :))