Suc natural de portocale din: portocale, miere. Acest suc natural de portocale este o modalitate excelentă de a vă bucura de beneficiile vitaminelor și mineralelor din portocale. Portocalele sunt o sursă bogată de vitamina C, potasiu și antioxidanți, care pot contribui la întărirea sistemului imunitar, menținerea sănătății pielii și a vederii. Ingrediente: 4-5 portocale […]
Piept de pui cu hribi, in vin
PrinteazaPiept de pui cu hribi, in vin din: piept de pui, condiment, ceapa, morcov, hribi, ulei, vin.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 3 linguriţe condiment cu gust de gaina
- 2 cepe
- 1 morcov
- 700 g hribi
- 50 ml ulei
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Incingi uleiul şi adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe. Laşi să se rumeneasca putin, apoi adaugi ceapa taiatâ mârunt, morcovul tăiat cubuleţe si hribii. Căleşti uşor, apoi adaugi vinul şi îi laşi să se evapore.
Adaugi cele 3 linguriţe de condiment cu gust de gaina si 1 pahar cu apă. Fierbi la foc mic, până când sunt făcuţi hribii.
Poţi servi preparatul cu pătrunjel verde, tocat şi presărat deasupra.
Piept de pui cu hribi, in vin
Pofta buna!
Praz – Beneficii pentru sanatate si retete
Praz – Beneficii pentru sanatate si retete. Prazul, cunoscut și sub numele de ceapă verde sau ceapă franceză, este o legumă cu tulpina lungă și subțire, folosită în bucătărie pentru aroma sa distinctă și pentru proprietățile sale nutritive. Acesta face parte din familia Alliaceae, alături de ceapă, usturoi și arpagic. Beneficii pentru sănătate: Conținut bogat […]