Piept de pui cu hribi
PrinteazaPiept de pui cu hribi din: piept de pui, ceapa, morcov, hribi si ulei.
- 1 piept de pui
- 2 cepe mai mari
- 1 morcov
- 500-700 g hribi
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Pui uleiul la încins, adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe, îl laşi să se rumenească puţin, după care adaugi ceapa tăiată mărunt, morcovul tăiat cubuleţe şi hribii.
Adaugi apoi un pahar cu apă şi laşi mâncarea la foc mic. Dacă apa scade şi nu sunt destul de fierţi hribii, mai adaugi un pahar de apă până fierb bine.
Adaugi apoi sare, piper şi condimente după gust. Este gata mâncarea în momentul în care a scăzut apa.
Poţi servi mâncarea cu puţin pătrunjel verde tocat mărunt sau simplă.
Piept de pui cu hribi
Pofta buna!