Piept de pui cu hribi

Printeaza

Piept de pui cu hribi din: piept de pui, ceapa, morcov, hribi si ulei.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_hribi

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe mai mari
  • 1 morcov
  • 500-700 g hribi
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Pui uleiul la încins, adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe, îl laşi să se rumenească puţin, după care adaugi ceapa tăiată mărunt, morcovul tăiat cubuleţe şi hribii.

Adaugi apoi un pahar cu apă şi laşi mâncarea la foc mic. Dacă apa scade şi nu sunt destul de fierţi hri­bii, mai adaugi un pahar de apă până fierb bine.

Adaugi apoi sare, piper şi condimente după gust. Este gata mâncarea în momentul în care a scăzut apa.

Poţi servi mâncarea cu puţin pătrunjel verde tocat mărunt sau simplă.

Piept de pui cu hribi

Piept_de_pui_cu_hribi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.