Piept de pui cu legume si cascaval

Printeaza

Piept de pui cu legume si cascaval din: piept de pui, lamaie, sare, piper, ulei de masline, ceapa verde, rosii cherry, ardei gras, rozmarin, cimbru, mustar, supa de pui, cascaval.

Ingrediente:Piept_de_pui_cu_legume_si_cascaval

  • 4 bucati piept de pui
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g rosii cherry
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1/2 plic rozmarin
  • 1/2 legatura cimbru
  • 3 linguri mustar
  • 100 ml supa de pui
  • 200 g cascaval

 

Mod de preparare:

Storci lămâia, iar cu zeama acesteia ungi carnea, apoi o presari cu sare şi piper şi o prăjeşti în ulei fierbinte, circa 2 minute pe fiecare parte.

Ceapa curăţată o tai în bucăţi de circa 2 cm, roşiile le tai în jumătăţi, iar ardeii în bucăţele potrivite.

Pui legumele într-o formă termorezistentă şi torni peste ele supa de pui pregătită după instrucţiunile de pe plic. Frunzele de cimbru le toci mărunt şi, împreună cu rozmarinul, le încorporezi în muştar, amestecând continuu.

Pieptul de pui îl aşezi peste legume, îl ungi cu amestecul de muştar şi verdeaţă, presari deasupra caşcavalul ras şi dai vasul la cuptorul preîncălzit, la foc moderat (180 de grade Celsius), pentru circa 1/2 oră.

Când scoţi vasul din cuptor, poţi presăra încă puţin rozmarin verde sau uscat.

Piept de pui cu legume si cascaval

Piept_de_pui_cu_legume_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.