Piept de pui cu legume fierte

Printeaza

Piept de pui cu legume fierte din: piept de pui, busuioc, fasole, marar, feta, morcovi, usturoi, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3 bucăţi de piept pui, dezosate
  • 1 legătură busuioc
  • 300 g fasole verde
  • 1 legătură mărar sau tarhon
  • 90 g brânză feta, mărunţită
  • 120 g cremă de brânză
  • 4-5 morcovi
  • 1 căţel usturoi pisat
  • piper
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • unt

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o laşi să se usuce. Toci verdeaţa. Amesteci într-un vas brânza, crema de brânză, mărarul, busuiocul, usturoiul şi puţin piper.

Tai carnea in bucati. In fiecare din ele, faci câte un buzunar pe care îl umpli cu compoziţia de brânză.

Speli fasolea si cureti morcovii. Pui apă la fiert într-o oală cu puţină sare şi untul.

Când începe să fiarbă, adaugi morcovii tăiaţi bucăţi, pe lung.

Când sunt aproape fierţi, pui şi fasolea verde şi mai laşi pe foc maximum 7-8 minute.

Prajesti uleiul într-0 tigaie. Prăjeşti bucăţile de carne, pe ambele părţi, la foc mediu.

Laşi să se rumenească, apoi dai tigaia în cuptorul încins şi ţii până se pătrunde bine puiul.

Serveşti cu legumele fierte.

Piept de pui cu legume fierte

Piept_de_pui_cu_legume_fierte

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Foarte bun pieptul de pui cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.