Piept de pui marinat cu ceapă verde

Printeaza

Intr-un castron, amestecă 1 linguriţă pudră de ghimbir cu 1 linguriţă miere şi 2 linguriţe sos Tabasco. Din două bucăţi de piept de pui dezosat, taie cuburi cu latura de cca 3 cm, dă-le prin sosul de miere, apoi înfige-le pe frigărui.

Frige-le pe grătar 10 minute. Pregăteşte un sos din zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie, 1 lingură ulei de porumb, 4 linguri ketchup iute şi câteva fire de ceapă verde, tocată. Serveşte bucăţile de pui marinat înmuiate în acest sos.

Piept de pui marinat cu ceapă verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.