Piept de pui rumenit la gratar din: otet din cidru de mere, mustar, usturoi, suc de lime, lamaie, zahar brun, sare, piper, ulei de masline, piept de pui. Ingrediente: 1/4 ceasca de otet din cidru de mere 3 linguri de mustar 3 catei de usturoi sucul de la o lime si de la o jumatate […]
Piept de pui marinat la gratar
PrinteazaPiept de pui marinat la gratar din: piept de pui, usturoi, sare, zahar, mustar, otet, suc de lime, suc de lamaie, ulei, piper.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase.
În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 6 piepti de pui, mici, taiati in jumatati
- 3 catei de usturoi zdrobit
- 1 1/2 lingurita sare
- 60gr zahar
- 3 linguri mustar
- 30ml otet
- Sucul de la 1 lime
- Sucul de la 1/2 lamaie
- 6 linguri ulei
- Piper, dupa gust
Mod de preparare:
Piept de pui marinat la gratar: Puneti puiul intr-un bol. Intr-un alt bol amestecati bine usturoi, sare, zahar, mustar, otet, lime si lamaie.
Turnati peste pui si presarati cu piper. Dati puiul la rece peste noapte.
Scoateti din frigider cu aproximativ 1 ora inainte de a-l gati.
Incingeti gratarul si rumeniti puiul aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Serviti cald.
Pofta buna!
Piept de pui rumenit la gratar
Pofta buna!