Piept de pui marinat in sos picant

Printeaza

Piept de pui marinat in sos picant din: ulei de masline, usturoi, miere, chimen, ardei iute, sare, piper, piept de pui.

Ingrediente:Piept de pui marinat in sos picant

  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingura de miere
  • 1/4 lingurita chimen
  • 2 ardei iuti in sos adobo, tocat
  • un varf de cutit sare si piper negru
  • 2 buc piept de pui

 

Mod de preparare:

Intr-un blender adaugati ulei de masline, miere, sare, piper, chimen, usturoi si ardei iute. Procesati pana la omogenizare. Se toarna peste pieptul de pui si lasati la marinat timp de doua ore la rece.

Scoateti din frigider cu 30 de minute inainte de a gati.

Incalziti gratarul, adaugati pieptul de pui si gatiti pana se patrunde pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.