Piept de pui pane, cu fasole verde si usturoi

Printeaza

Piept de pui pane, cu fasole verde si usturoi din: piept de pui file, oua, lapte, faina, susan, boia dulce, condiment din legume uscate, ulei, sare, piper, usturoi, fasole verde pastai.

Ingrediente:Piept_de_pui_pane_cu_fasole_verde_si_usturoi

  • 1 piept de pui file
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 10 linguri faina
  • 1 lingurita susan
  • 1 varf de lingurita boia dulce
  • condiment din legume uscate
  • 220 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 5-6 catei de usturoi
  • 500 g fasole verde pastai

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în felii groase de 1 cm, apoi le baţi puţin cu ajutorul ciocanului pentru şniţele.

Intr-un castron, baţi ouăle împreună cu laptele, 5 linguri de făină, seminţele de susan, condiment din legume, sare, piper şi boia după gust.

Vei obţine o compoziţie puţin mai consistentă decât cea pentru clătite.

Treci feliile de came prin făina rămasă, apoi prin compoziţia cu ou şi le prăjeşti la foc mediu, în 150 ml ulei încins, rumenindu-le frumos pe ambele părţi. Incingi 50 ml ulei şi sotezi fasolea până se înmoaie.

Adaugi condiment din legume uscate, sare şi piper, iar după ce ai luat vasul de pe foc, pui usturoiul curăţat şi pisat, omogenizezi şi serveşti fasolea după ce ai ţinut-o acoperită 5-10 minute.

Piept de pui pane, cu fasole verde si usturoi

Piept_de_pui_pane_cu_fasole_verde_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.