Piept de pui pane cu orez
PrinteazaPiept de pui pane cu orez din: piept de pui, oua, sare, piper, faina, pesmet, ulei, orez, supa de pui, patrunjel, coriandru si unt.
- 400 g piept de pui
- 3-4 oua
- sare
- piper negru macinat
- 50 g faina
- 50 g pesmet
- ulei pentru prajit
- 300 g orez cu bobul lung
- un litru supa de pui
- o legatura patrunjel
- o legatura coriandru
- 75 g unt
Mod de preparare:
Se feliază pieptul de pui, se bate şi se condimentează cu sare şi piper. Se unge cu puţin ulei şi se lasă la rece.
Separat, se fierbe orezul în supă. Se potriveşte cu sare după gust. La final, se adaugă untul. Se încorporează şi se acoperă cu capac.
După 3-4 minute, se adaugă coriandrul şi pătrunjelul tocate mărunt. Se încinge uleiul şi, între timp, se trec feliile de came prin pesmet, ou şi făină şi se prăjesc.
Se servesc cu garnitura de orez.
Piept de pui pane cu orez
Pofta buna!