Piept de pui pane cu orez

Printeaza

Piept de pui pane cu orez din: piept de pui, oua, sare, piper, faina, pesmet, ulei, orez, supa de pui, patrunjel, coriandru si unt.

Ingrediente:

  • 400 g piept de pui
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper negru macinat
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 300 g orez cu bobul lung
  • un litru supa de pui
  • o legatura patrunjel
  • o legatura coriandru
  • 75 g unt

 

Mod de preparare:

Se feliază pieptul de pui, se bate şi se condimentează cu sare şi piper. Se unge cu puţin ulei şi se lasă la rece.

Separat, se fierbe orezul în supă. Se potriveşte cu sare după gust. La final, se adaugă untul. Se încorporează şi se acoperă cu capac.

După 3-4 minute, se adaugă coriandrul şi pătrunjelul tocate mărunt. Se încinge uleiul şi, între timp, se trec feliile de came prin pesmet, ou şi făină şi se prăjesc.

Se servesc cu garnitura de orez.

 

Piept de pui pane cu orez

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.