Pak Choy, o varietate de varză chinezească, adaugă o textură crocantă și o aromă ușor dulceagă, în timp ce tofu-ul oferă o sursă bună de proteine pentru această mâncare vegetală. Ingrediente: […]
Piept de pui cu pastarnac
PrinteazaPiept de pui cu pastarnac din: piept de pui, pastarnac, bacon, ulei, vin alb, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 grame piept de pui
- 8 bucati de pastarnac
- 200 grame bacon
- 50 ml ulei
- 400 ml vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui in felii subtiri si bate cu ciocanul de snitele. Asezoneaza cu sare si piper.
Curata pastarnacul si taie fiecare radacina in 4 bucati. Pe fiecare felie de piept aseaza cate 2 bucati de pastarnac, ruleaza si inveleste intr-o felie de bacon.
Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga rulourile. Lasa pe foc la rumenit timp de 10 minute.
Transfera rulourile intr-o tava, adauga vinul si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptorul incins pentru 30 de minute.
Pieptul de pui cu pastarnac se serveste cu salata de rucola si sos de lamaie.
Piept de pui cu pastarnac
Pofta buna!
Vânata îşi are originile în sudul Indiei şi Sri Lanka. Ea este cultivată în Asia încă din vremuri preistorice. Sunt folosite în bucătăria din multe zone ale lumii și sunt apreciate pentru gustul lor distinct și textura ușor cremoasă. Conținut bogat de nutrienți: Vinetele sunt surse bune de vitamine și […]
Omletă sanatoasa cu spanac și brânză feta
Omletă sanatoasa cu spanac și brânză feta din: oua, spanac, branza feta, ulei de masline, sare, piper. Este o rețetă bogată în proteine și nutrienți, perfectă pentru un mic dejun sănătos și satisfăcător. Ingrediente: 2 ouă mari 50g spanac proaspăt tocat 25g brânză feta sfărâmată 1 linguriță ulei de măsline sare și piper după […]