Piept de pui cu pastarnac

Printeaza

O reteta de piept de pui cu pastarnac din: piept de pui, pastarnac, bacon, ulei, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui cu pastarnac

  • 500 grame piept de pui
  • 8 bucati de pastarnac
  • 200 grame bacon
  • 50 ml ulei
  • 400 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui in felii subtiri si bate cu ciocanul de snitele. Asezoneaza cu sare si piper. Curata pastarnacul si taie fiecare radacina in 4 bucati. Pe fiecare felie de piept aseaza cate 2 bucati de pastarnac, ruleaza si inveleste intr-o felie de bacon.

Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga rulourile. Lasa pe foc la rumenit timp de 10 minute. Transfera rulourile intr-o tava, adauga vinul si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptorul incins pentru 30 de minute.

Pieptul de pui cu pastarnac se serveste cu salata de rucola si sos de lamaie.

Piept de pui cu pastarnac

Piept de pui cu pastarnac

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.