Placinta cu carne de pui si legume din: carne de pui, legume, ceapa, oua, unt, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: un pachet aluat foitaj decongelat 650 g carne de pui tocată mix de legume congelate o ceapă 3 ouă 100 g unt o legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Legumele congelate se dau într-un […]
Pui fraged cu legume din: pulpe de pui, cartofi, lamai, rosii, ceapa, rozmarin, patrunjel, ulei. Ingrediente: 2 pulpe de pui 4 cartofi fierţi 3-4 roşii cherry 2 lămâi o legătură ceapă verde un fir rozmarin 1/2 legătură pătrunjel ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Carnea se unge cu sucul unei lămâi, după care […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
N-am pus niciodata coniac la friptura din carne de pui, dar este o idee excelenta !
Chiar arata bine