Piept de pui pe pat de praz

Printeaza

Piept de pui pe pat de praz din: piept de pui, sare, piper, boia, praz, marar, ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 4-5 fire praz
  • 1-2 legături mărar
  • 2-3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi de pieliţe pieptul de pui şi-l feliezi. Il dai cu sare, piper şi boia, după gust, îl tăvăleşti prin ulei şi-l laşi la ma­cerat 20 de minute. îl prăjeşti pe grăta­rul încins bine, pe ambele părţi.

Tai prazul bucăţi mai mari şi le opăreşti 4-5 minute în apă clocotită.

Il scoţi, îl treci printr-un jet de apă rece, îl scurgi bine şi-l presari cu puţină sare şi piper, îl stropeşti cu ulei şi-l frigi câteva minute pe grătar.

Pe o farfurie aşezi, pe straturi, praz şi apoi piept de pui, iar deasupra presari mărar proaspăt, tăiat mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.