Piept de pui prajit cu rozmarin

Printeaza

Piept de pui prajit cu rozmarin din: piept de pui, ulei de masline, rozmarin, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:

  • 800 g piept de pui fara os
  • 100 ml ulei de masline
  • 30 g rozmarin proaspat
  • sucul de la 2 lamai
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Piept de pui prajit cu rozmarin: Pieptul de pui se marineaza in uleiul de masline, sucul de lamaie si rozmarinul proaspat taiat marunt, sare si piper pentru aproximativ 15-20 minute apoi se prajeste intr-o tigaie.

Se poate servi cu paste, smantana si salvie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • piept de pui cu rozmarin

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.