Piept de pui cu sos de ardei

Printeaza

Piept de pui cu sos de ardei din: ardei grasi, piept de pui, ulei, unt, boia iute, sos pesto, curry, sare, piper si verdeata.

Ingrediente:

  • 5 ardei grasi galbeni
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 canita ulei
  • 2 linguri unt
  • boia iute
  • 1 lingurita de sos pesto
  • 1 lingurita curry
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Tai ardeii în două şi le sccoţi seminţele. Apoi îi pui la copt cu coaja în sus, câte 2 jumiătăţi de ardei gras galben, rcoşu şi verde. După 10-15 miniute pui la copt ardeii rămaşi. Indepărtezi coaja de pe cele 6 jumătăţi de ardei copţi. Carnea, spălată şi bătută cu ciocanul, o prăjeşti bine în ulei, o condimentezi şi o ţii la cald.

Toci pe rând, după culoare, ardeii decojiţi. Adaugi boia şi o lingură de unt peste ardeiul roşu, curry şi restul de unt peste ardeiul galben, iar sosul pesto peste ardeiul verde.

Tai pieptul de pui prăjit în fâşii, îl ornezi cu verdeaţă şi îl aranjezi pe un platou după ce ai umplut cele 8 jumătăţi de ardei rămase cu sosurile roşu, verde, iar cel verde îl aranjezi roată pe lângă carne, peste care aranjezi jumătăţile de ardei umplute cu sosurile roşu şi verde.

Piept de pui cu sos de ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.