Piept de pui in sos de caise

Printeaza

Piept de pui in sos de caise cu: migdale, caise, ketchup, zahar brun, zeama de lamaie, mustar, sare.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 100 g migdale
  • 5-6 caise
  • 2 linguri cu ketchup
  • 3 linguri cu zahăr brun
  • 2 linguri cu zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă cu muştar
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pune caisele tăiate cubuleţe. Adaugă zahărul brun, zeama de lămâie, muştarul şi ketchupul. Mixează bine până obţii o pastă omogenă.

Separat, taie pieptul de pui în patru bucăţi şi condimentează-l cu sare.

Unge fiecare bucată cu pasta de caise şi aşaz-o într-o formă termorezistentă.

Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute, îndepărtează folia, presară migdalele şi lasă la cuptor cel mult zece minute.

Piept de pui in sos de caise

Piept de pui in sos de caise

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.