Piept de pui in sos de caise
PrinteazaPiept de pui in sos de caise cu: migdale, caise, ketchup, zahar brun, zeama de lamaie, mustar, sare.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 100 g migdale
- 5-6 caise
- 2 linguri cu ketchup
- 3 linguri cu zahăr brun
- 2 linguri cu zeamă de lămâie
- 1 linguriţă cu muştar
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, pune caisele tăiate cubuleţe. Adaugă zahărul brun, zeama de lămâie, muştarul şi ketchupul. Mixează bine până obţii o pastă omogenă.
Separat, taie pieptul de pui în patru bucăţi şi condimentează-l cu sare.
Unge fiecare bucată cu pasta de caise şi aşaz-o într-o formă termorezistentă.
Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute, îndepărtează folia, presară migdalele şi lasă la cuptor cel mult zece minute.
Piept de pui in sos de caise
Pofta buna!