Piept de pui cu sos de cascaval

Printeaza

O reteta gustoasa de piept de pui cu sos de cascaval, lapte, amidon, unt, cascaval, nucsoara, ciuperci, sare, piper.

Ingrediente:Piept de pui cu sos de cascaval

  • 1 piept de pui mare

Ingrediente sos:

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 2 linguri unt
  • 150 g caşcaval
  • 1 praf nucşoară
  • 150 g ciuperci de pădure conservate
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pieptul de pui se dezosează, se taie în două şi se spa­lă. Se usucă cu prosoape ab­sorbante şi se condimentează cu sare. Se pune pe grătar şi se frige pe ambele părţi, du­pă care se ţine la cald.

Intr-o crăticioară se toar­nă laptele şi se aşază pe foc mic. Se adaugă untul şi amidonul şi se amestecă

foarte bine cu telul. Trebuie amestecat continuu, pentru a nu forma cocoloaşe. Când s-a îngroşat, se adauga caşcava­lul ras pe răzătoarea mare şi se amestecă energic, pentru a se topi. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, după gust, şi se adaugă ciupercile.

Se păstrează câteva pentru decor. Pieptul de pui se serveşte cu sosul de caşcaval, broccoli, ri­dichi şi găluşti de griş.

Piept de pui cu sos de cascaval

Piept de pui cu sos de cascaval

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos de cascaval
  • piept de pui cu sos de cascaval
  • pui cu sos de cascaval
  • piept de pui in sos de cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.