Piept de pui cu sos curry

Printeaza

O reteta de piept de pui cu sos curry din: iaurt, pudra de curry, ulei, piept de pui, unt, ceapa, migdale sau alune, concentrat de pui si patrunjel.

Ingrediente:Piept de pui cu sos curry

  • 500 g iaurt, bine inchegat
  • 3 linguri pudra de curry amestecata cu 3 linguri ulei
  • 3 bucati piept de pui, taiat cuburi mici
  • 50 g unt
  • 2 cepe, taiate felii
  • 50 g migdale sau alune, maruntite
  • 200 ml concentrat de pui, obtinut dintr-un cub
  • frunze de patrunjel, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se amestecă 300 g iaurt cu două linguri din pasta de curry şi se adaugă carnea de pui în acest amestec. Se pune carnea într-o tavă şi se dă la cuptor timp de 15 min, până când se rumeneşte şi se pătrunde, întorcând o singură dată.

Intre timp, se topeşte untul într-un vas şi se prăjeşte ceapa timp de 10 min, până când se înmoaie. Se adaugă migdalele sau alunele şi pasta de curry rămasă. Se tine pe foc încă 5 min.

Se adaugă concentratul de pui, iaurtul rămas (cele 200 g) şi carnea friptă şi se încălzeşte foarte bine întregul amestec îna­inte de a se servi.

Piept de pui cu sos curry

Piept de pui cu sos curry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.