Piept de pui in sos de patrunjel din: fileuri de piept de pui, faina, ulei, patrunjel verde, fileuri de sardele, sare, piper, ceapa de apa, usturoi, capere, suc de lamaie.
Ingrediente:
4 fileuri de piept de pui
4 linguri fiana
100 ml ulei
150 g patrunjel verde
2 fileuri de sardele
sare
piper
2 cepe de apa
1 catel de usturoi
50 g capere
1-2 linguri suc de lamaie
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui şi se şterge cu un prosop de bucătărie. Se sărează, se piperează şi se tăvăleşte prin făină.
Se prăjeşte cca 8 min. de jur-împrejur în 3 linguri de ulei. Se înfăşoară apoi în folie de aluminiu şi se păstrează la cald.
Se spală, se şterge şi se curăţă pătrunjelul; se toacă mare. Se spală şi se şterg sardelele. Se curăţă ceapa şi usturoiul.
Se lasă să se scurgă caperele.
Pentru sos, se pasează cu ajutorul mixerului pătrunjelul, ceapa, usturoiul, caperele, uleiul şi sardelele.
Se adaugă apoi, după gust, suc de lămâie, sare şi piper. Fileul de piept de pui se taie felii şi se serveşte împreună cu sosul de pătrunjel.
Pui cu sos de mere din: piept de pui, suc de mere, ghimbir, amidon de porumb, amidon de porumb, mere, telina, stafide, suc de lamaie, ceapa verde, sare, piper. Ingrediente: 6 piepti de pui, maruntit 200 ml suc de mere 1/4 lingurita ghimbir, ras 1 lingurita amidon de porumb 2 mere, maruntite 2 tije telina, […]
Pui prajit cu sos de patrunjel din: pui, faina, sare, piper, unt, oua, lapte, patrunjel. Ingrediente: 1 pui faina sare si piper, dupa gust 8 linguri unt 2 oua batute 20 0ml lapte patrunjel tocat Mod de preparare: Spalati si uscati bine puiul, taiat bucati in prealabil. Combinati sare, piper si faina. Dati puiul […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.