Piept de pui cu sos de portocale

Printeaza

O reteta de Piept de pui cu sos de portocale din: piept de pui, ceapa, portocala, sos de soia, otet, ulei de masline, ghimbir, unt, sare, piper si usturoi.

Ingrediente:Piept de pui cu sos de portocale

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 portocala
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 1 lingurita cu otet
  • 1 lingurita cu ulei de masline
  • 1/2 lingurita cu ghimbir ras
  • 2 linguri cu unt
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui pe jumatate, condimenteaza-l cu sare si piper, apoi rumeneste-l pe gratarul incins.

Separat, amesteca intr-un castron ceapa taiata foarte marunt cu usturoiul zdrobit, ghimbirul, uleiul de masline, otetul, sosul de soia si sucul de portocala.

Sosul astfel obtinut, toarna-l intr-o tigaie teflonata. Lasa-l sa dea intr-un clocot, pune si cele doua bucati de pui. Lasa pe foc cateva minute, pana se ingroasa sosul.

Serveste alaturi de felii de protocala si grepfrut.

Piept de pui cu sos de portocale

Piept de pui cu sos de portocale

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • piept de pui cu sos de portocale
  • pui cu sos de portocale
  • piept de pui cu portocale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.