Piept de pui cu sos de rosii – usor de preparat
PrinteazaPiept de pui cu sos de rosii din: piept de pui, ceapa, ardei grasi, pasta de tomate, ulei si sare.
- 2 bucati piept de pui
- 2 cepe
- 2 ardei grasi
- 5 linguri pasta de tomate
- 50 ml ulei
- sare
Mod de preparare:
Carnea curăţată, spălată şi uscată pe un prosop absorbant de bucătărie se rumeneşte în ulei încins.
Se scoate si, în acelaşi ulei, se pune ceapa tăiată mărunt.
După ce aceasta a devenit translucidă, se pune un ardei gras tăiat fideluţă şi se lasă 2 minute la călit.
Apoi, se pune carnea, se toarnă apă şi se lasă la fiert 15 minute.
După acest timp, se pune pasta de tomate desfăcută cu apă, celălalt ardei gras tăiat fideluţă, sare şi se mai lasă la fiert încă 15 minute.
Piept de pui cu sos de rosii
Pofta buna!