Piept de pui la grătar cu unt de arahide din: piept de pui, unt de arahide, sos de soia, otet de orez, ulei de susan, miere, usturoi, sare, piper. Sosul cremos de unt de arahide adaugă un element inconfundabil și o textură bogată. Este o opțiune excelentă pentru o masă sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 2 […]
Piept de pui in sos de smantana cu patrunjel
PrinteazaPiept de pui in sos de smantana cu patrunjel din: piept de pui, sare, piper, unt, lapte, patrunjel, sherry, vin, smantana.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 2 bucati piept de pui, feliat
- Sare si piper, dupa gust
- 150gr unt
- 250ml lapte
- 2 linguri patrunjel tocat
- 30 ml sherry
- 30ml vin
- 180ml smantana
Mod de preparare:
Asezonati puiul cu sare si piper. Sotati im unt. Transferati intr-o tava, acoperiti cu lapte, dati la cuptor la 170 C timp de 30 minute.
Adaugati patrunjel si sherry. Gatiti inca 5 minute.
Incorporati apoi smantana si amestecati. Mai gatiti inca 5 minute. Serviti cald.
Pofta buna!
poate iti place si:
Piept de pui la grătar cu unt de arahide
Pofta buna!