Confit de Rață din: pulpe de rata, sare, piper, usturoi, frunze de dafin, rozmarin, untdelemn, cartofi, ulei, sare, piper, legume. Ingrediente: Pentru confit de rață: 4 pulpe de rață Sare și piper proaspăt măcinat, după gust 4 căței de usturoi, zdrobiți 4 frunze de dafin 4 crenguțe de rozmarin 500 g de untdelemn (grasime de […]
Piept de pui in sos de vin cu garnitura
PrinteazaPiept de pui in sos de vin cu garnitura din: piept de pui, unt, sare, praf de boia, ciuperci, vin alb, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 felii piept de pui
- 200 g unt
- sare
- un praf de boia
pentru garnitura:
- o conserva mica ciuperci
- 250 ml vin alb
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se face întâi garnitura de ciuperci, pentru care, acestea, trecute sub un jet de apă, se pun să se călească în puţin ulei încins în tigaie.
După ce îsi lasă apa ciupercile, se toarnă vinul, se potrivesc de sare si piper si se lasă la fiert încă 20 de minute.
Intre timp, într-o tigaie cu unt topit se prăjesc feliile de came, spălate şi uscate în prealabil.
După ce s-au rumenit, feliile de piept de pui se presară cu sare şi un praf de boia. Se aduc la masă cu garnitura de ciuperci si sos.
Piept de pui in sos de vin cu garnitura
Pofta buna!
Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale
Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, miere, afine, biscuiti, rozmarin. Cu ocazia evenimentelor speciale, un platou de aperitive elegante poate aduce o notă de rafinament și bucurie. În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă nouă și inedită pentru un platou ce combină deliciul fructelor proaspete cu […]