Piept de pui in sos

Printeaza

Piept de pui in sos din: piept de pui, sare, piper, cimbru, zucchini, ceapa rosie, usturoi, suc de rosii, marar, ulei de floarea soarelui si unt.

Ingrediente:

  • 600 g piept de pui
  • sare
  • piper negrumacinat
  • cimbru verde si uscat
  • 4 zucchini
  • 2 cepe rosii
  • 4 catei usturoi
  • 300 ml suc rosii
  • o legatura marar
  • ulei de floarea soarelui
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Se feliază pieptul de pui, se condimentează cu sare, piper, cimbru şi boia dulce. Separat, se spală dovleceii, se şterg şi se taie bucăţi.

Se curăţă ceapa, usturo­iul şi se călesc în uleiul de floarea-soarelui. După ce s-au înmuiat, se pun dovleceii şi se călesc în sucul propriu.

Se adaugă sare, piper si sucul de roşii.

Se încinge grătarul, se unge cu ceapă roşie şi se pun feliile de piept de pui. Se servesc cu tocana de dovlecei şi se ornează cu mărar proaspăt.

 

Piept de pui in sos

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.