Piept de pui cu spanac
PrinteazaO reteta de piept de pui cu spanac din: piept de pui, ulei de masline, seminte de susan, frunze de spanac, hrean, vin alb, sare, piper si boia.
- 1 piept de pui
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingurita seminte de susan
- 300 g frunze de spanac
- 1 lingurita hrean proaspat macinat
- 250 ml vin alb
- sare
- piper
- boia iute
Mod de preparare:
Tăiaţi pieptul de pui în două bucăţi. Condimentaţi carnea cu sare, piper şi boia şi prăjiţi-o în uleiul în care aţi pus şi seminţele de susan. Când carnea este prăjită, turnaţi peste ea vinul şi lăsaţi vasul la foc mic.
Separat, puneţi frunzele de spanac spalate in putin ulei. Caliti-le 5 minute, amestecand mereu in vas. Presarati peste ele hreanul, sare si piper. Scoateti spanacul inainte ca frunzele sa se inchida la culoarea si puneti langa el carnea tiata in felii, stropita cu sosul de vin si susan.
Piept de pui cu spanac
Pofta buna!