Piept de pui in stil thailandez
PrinteazaO reteta de piept de pui in stil thailandez din: piept de pui, ulei de masline, amestec condimente, ulei de masline, orez, lapte de cocos si fulgi de nuca de cocos.
- 4 bucati piept de pui, cu os
- 2 linguri ulei de masline
- 4 linguri amestec condimente
- 1 lingura ulei de masline
- 350 g orez cu bobul lung
- 75 ml lapte de cocos
- 25 g fulgi de nuca de cocos
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la semnul 5/190 C. Crestează carnea, stropeşte cu o lingură de ulei de măsline şi presară deasupra ames¬tecul de condimente.
Dă-o la cuptor timp de 25 de minute. Intre timp, încinge uleiul rămas şi adaugă orezul.
Amestecă foarte bine şi apoi adaugă 350 ml apă; acoperă vasul cu un capac şi lasă să fiarbă înăbuşit, la foc mic, timp de 5-10 minute, până când lichidul se absoarbe.
Afânează orezul cu furculiţa, adaugă laptele de cocos şi fulgii, acoperă vasul cu capac şi lasă să stea timp de 5-10 minute.
Serveşte friptura de pui cu garnitură de orez.
Piept de pui in stil thailandez
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piept de pui thailandez