Piept de pui in stil thailandez

Printeaza

O reteta de piept de pui in stil thailandez din: piept de pui, ulei de masline, amestec condimente, ulei de masline, orez, lapte de cocos si fulgi de nuca de cocos.

Ingrediente:Piept de pui in stil thailandez

  • 4 bucati piept de pui, cu os
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri amestec condimente
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 g orez cu bobul lung
  • 75 ml lapte de cocos
  • 25 g fulgi de nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 5/190 C. Crestează carnea, stropeşte cu o lingură de ulei de măsline şi presară deasupra ames¬tecul de condimente.

Dă-o la cuptor timp de 25 de minute. Intre timp, încinge uleiul rămas şi adaugă orezul.

Amestecă foarte bine şi apoi adaugă 350 ml apă; acoperă vasul cu un capac şi lasă să fiarbă înăbuşit, la foc mic, timp de 5-10 minute, până când lichidul se absoarbe.

Afânează orezul cu furculiţa, adaugă laptele de cocos şi fulgii, acoperă vasul cu capac şi lasă să stea timp de 5-10 minute.

Serveşte friptura de pui cu garnitură de orez.

Piept de pui in stil thailandez

Piept de pui in stil thailandez

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piept de pui thailandez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.