Piept de pui cu taitei si rosii cherry
PrinteazaPiept de pui cu taitei si rosii cherry din: piept de pui, tăiţei, ardei gras roşu, ardei gras galben, roşii cherry, ulei de măsline, susan, sare, zeama de lămâie.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 250 g tăiţei
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras galben
- 3-4 roşii cherry
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 linguri susan
- sare
- zeama de la 1/2 lămâie
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl cureţi de piele, îl frigi pe grătar şi îl tai fâşii de un deget grosime.
Fierbi tăiţeii conform indicaţiilor de pe ambalaj, îi scurgi şi îi pui într-un vas.
Tai ardeii julien şi îi amesteci cu pastele, îi condimentezi cu sare, pui puţin ulei şi zeama de lămâie, apoi adaugi bucăţile de carne, susanul şi roşiile tăiate jumătăţi.
Amesteci totul.
Pofta buna!