Pui cu broccoli si orez din: orez, apa, pui, ulei, supa de pui, mustar dijon, cheddar, broccoli, ardei iute. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]
Piept de pui la tigaie cu ciuperci
PrinteazaPiept de pui la tigaie cu ciuperci din: piept de pui, sare, piper, pudra de usturoi, pudra de curry, faina, unt, ciuperci, lichior, suc si coaja de lamaie, supa de pui, amidon, patrunjel, rosii.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Piept de pui la tigaie cu ciuperci
Ingrediente:
- 6 bucati piept de pui
- Sare si piper
- Pudra de usturoi
- Pudra de curry
- Faina
- 40gr unt
- 300gr ciuperci, feliate subtire
- 30ml lichior
- Sucul si coaja de la 1 lamaie
- 180ml supa de pui
- 1 lingurita amidon de porumb
- Patrunjel si rosii maruntite, pentru servire
Mod de preparare:
Maruntiti puiul, presarati cu sare, piper, usturoi si curry. Dati prin faina. Incalziti untul, rumeniti puiul pe toate partile.
Adaugati ciupercile, lichior si lamaie. Gatiti 5 minute. Amestecati supa si amidonul.
Adaugati peste pui in tigaie si gatiti inca cateva minute.
Garnisiti cu patrunjel si rosii maruntite si serviti.
6 portii
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu broccoli si orez
Pofta buna!