Piept de pui cu topping de pizza
PrinteazaPiept de pui cu topping de pizza
Ingrediente:
- 80 g broccoli congelat
- 4 linguri boabe de porumb din conservă
- 2 felii ananas (conservă)
- 1 căţel de usturoi
- 150 g roşii decojite (conservă)
- 1 linguriţă bulion
- sare
- piper
- zahăr
- 1 linguriţă oregano uscat
- 8 roşii cherry
- 125 g mozzarella
- 2 felii şuncă de Praga
- 8 felii de piept de pui (a cca 80 g)
- 50 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Se lasă să se decongeleze bucheţelele de broccoli. Se scurg conservele de porumb şi ananas. Se toacă usturoiul şi se amestecă împreună cu bulionul şi roşiile decojite; se condimentează cu sare, piper, zahăr şi oregano.
Se taie jumătăţi roşiile cherry. Mozzarella se taie felii. Feliile de şuncă se taie în două.
Se încinge cuptorul la 200 °C. Se aşază feliile de carne pe o tavă tapetată cu hârtie de copt; se ung cu sos de roşii.
Pe 4 felii se aşază bucheţele de broccoli, porumb şi roşii cherry; se presară sare şi piper şi se acoperă cu mozzarella.
Restul de felii de carne se garnisesc cu şuncă şi ananas; se presară sare, piper şi caşcaval. Se coc la cuptor a cca 15-20 min. Inainte de servire se ornează cu busuioc.
Piept de pui cu topping de pizza
Pofta buna!