Piept de pui cu topping de pizza

Printeaza

Piept de pui cu topping de pizza

Ingrediente:

  • 80 g broccoli congelat
  • 4 linguri boabe de porumb din conservă
  • 2 felii ananas (conservă)
  • 1 căţel de usturoi
  • 150 g roşii decojite (conservă)
  • 1 linguriţă bulion
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 8 roşii cherry
  • 125 g mozzarella
  • 2 felii şuncă de Praga
  • 8 felii de piept de pui (a cca 80 g)
  • 50 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Se lasă să se decongele­ze bucheţelele de broccoli. Se scurg conservele de porumb şi ananas. Se toa­că usturoiul şi se amestecă împreună cu bulionul şi ro­şiile decojite; se condimen­tează cu sare, piper, zahăr şi oregano.

Se taie jumătăţi roşiile cherry. Mozzarella se taie felii. Feliile de şuncă se taie în două.

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se aşază feliile de carne pe o tavă tapetată cu hârtie de copt; se ung cu sos de roşii.

Pe 4 felii se aşază buche­ţele de broccoli, porumb şi roşii cherry; se presară sare şi piper şi se acoperă cu mozzarella.

Restul de felii de carne se garnisesc cu şuncă şi ananas; se presară sare, piper şi caşcaval. Se coc la cuptor a cca 15-20 min. Inainte de servire se ornează cu busuioc.

Piept de pui cu topping de pizza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.