Piept de pui umplut cu ardei, fasole si bacon

Printeaza

Piept de pui umplut cu ardei, fasole si bacon din: piept de pui, fasole pastai, ardei gras, sare, bacon, piper, vin alb, ulei, smantana, mustar, marar.

Piept_de_pui_umplut_cu_ardei_fasole_si_bacon

Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • 200 g fasole păstăi
  • un ardei gras
  • 4 felii bacon
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri ulei

Pentru servit:

  • smântână
  • muştar
  • mărar

Mod de preparare:

Ardeiul tăiat fâşii pe lung si fasolea se pun în tigaie cu o lingură de ulei, sare si piper. Se lasă 5 minute, cât să se înmoaie si apoi se transferă pe cele patru felii de carne.

Se rulează, se acoperă cu bacon si se prind cu scobitori. Se adaugă restul de ulei în tigaie si se rumenesc rapid.

Se transferă apoi într-un vas de cuptor, se pune uleiul din tigaie, se adaugă vin si se lasă la cuptor 20 de minute. Se aduc la masă cu sos din smântână, muştar şi mărar.

Piept de pui umplut cu ardei, fasole si bacon

Piept_de_pui_umplut_cu_ardei_fasole_si_bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.