Piept de pui umplut cu ardei, fasole si bacon
PrinteazaPiept de pui umplut cu ardei, fasole si bacon din: piept de pui, fasole pastai, ardei gras, sare, bacon, piper, vin alb, ulei, smantana, mustar, marar.
Ingrediente:
- 4 felii piept de pui
- 200 g fasole păstăi
- un ardei gras
- 4 felii bacon
- sare
- piper
- 100 ml vin alb
- 2 linguri ulei
Pentru servit:
- smântână
- muştar
- mărar
Mod de preparare:
Ardeiul tăiat fâşii pe lung si fasolea se pun în tigaie cu o lingură de ulei, sare si piper. Se lasă 5 minute, cât să se înmoaie si apoi se transferă pe cele patru felii de carne.
Se rulează, se acoperă cu bacon si se prind cu scobitori. Se adaugă restul de ulei în tigaie si se rumenesc rapid.
Se transferă apoi într-un vas de cuptor, se pune uleiul din tigaie, se adaugă vin si se lasă la cuptor 20 de minute. Se aduc la masă cu sos din smântână, muştar şi mărar.
Piept de pui umplut cu ardei, fasole si bacon
Pofta buna!