Rețetă tradițională și savuroasă din: jumari, usturoi, sare, piper. Pasta de jumări este o mâncare tradițională, apreciată pentru gustul său bogat și textura crocantă. Această rețetă autentică aduce în prim-plan savoarea și tradiția bucătăriei. Vă vom ghida pas cu pas prin prepararea pastei de jumări și vă vom oferi informații nutriționale […]
Piept de pui umplut cu cartofi si ierburi de provence
PrinteazaPiept de pui umplut cu cartofi si ierburi de provence din: piept de pui, rulada de porc, pastrama de porc, cascaval, cartofi noi, ierburi de provence, ghimbir, ulei de masline, praf de usturoi, boia dulce, piper, sare.
Ingrediente:
- 3 jumatati piept de pui
- 6 felii rulada de porc
- 3 felii pastrama de porc
- 6 feliute de cascaval
- 1 kg cartofi noi
- ierburi Provence
- praf de usturoi
- ulei de masline
- ghimbir
- boia dulce
- piper
- sare
Mod de preparare:
Curata cartofii si pune-i la fiert. Scurge-i de apa, stropeste-i cu ulei de masline si condimenteaza-i cu toate mirodeniile.
Cresteaza pe lateral jumatatile de pui si presara un praf de sare. In buzunarelul format, introdu doua felii de cascaval si una de pastrama.
Inveleste in cate doua felii de rulada de porc si asaza intr-o tava stropita cu ulei.
De jur imprejur, pune cartofii condimentati si toarna cam 200 ml de apa. Lasa la cuptor pana cand pieptul de pui e bine patruns.
Serveste alaturi de o salata de sezon.
Piept de pui umplut cu cartofi si ierburi de provence
Pofta buna!
Mapo Tofu Autentic: Istorie si Reteta Originala – Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta
Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta. Mapo Tofu este un renumit preparat din bucătăria Sichuan, China, cunoscut pentru gustul său intens și picant. Istoria acestui fel de mâncare este fascinantă și se întinde pe mai multe decenii. Originile Mapo Tofu sunt adesea atribuite unei femei din Chengdu, capitala […]