Piept de pui umplut cu caşcaval pe garnitură de vinete

Printeaza

Piept de pui umplut cu caşcaval pe garnitură de vinete din: piept de pui, cascaval, rosie, sare, condiment cu gust de pui, vanata, rosii, usturoi, ceapa, faina, oua, oregano, busuioc, zahar, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente pentru pieptul de pui umplut:

  • 1 piept de pui
  • 2 felii de caşcaval
  • 1 roşie
  • sare
  • 1 cubuleţ de condiment cu gust de pui

Ingrediente garnitură:

  • 1 vânătă
  • 3 roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 ou
  • oregano
  • busuioc
  • zahăr
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod preparare pui:

Speli carnea, o dezosezi, îi tai un „buzunar” unde pui o felie de caşcaval şi prinzi apoi cu o scobitoare.

Aşezi carnea într-o tavă unsă cu ulei, torni o ceaşcă de supă preparată cu puţin condi­ment, presari sare, busuioc, oregano şi îl dai la cuptor pentru 20 de minute.

Intre timp pregăteşti garnitura: tai vânătă felii de 1 cm grosime, le presari cu sare, le laşi să iasă sucul, apoi le speli şi le usuci cu un şervet de hârtie.

Presari apoi feliile de vânătă cu sare şi piper, le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

Tai fin ceapa curăţată, o prăjeşti în ulei până se înmoaie, adaugi pastă de roşii, presari busuioc şi oregano după gust şi stingi cu vinul alb.

Mai laşi să dea într-un clocot-două, adaugi feliile de vinete şi dai sosul de legume deoparte. Fierbi apoi ouăle şi când sunt gata, le cureţi şi le tai bucăţele.

Aşezi apoi pe un platou garnitura de vinete, presari ouăle tăiate şi aşezi pieptul umplut.

 

Piept de pui umplut cu caşcaval pe garnitură de vinete


Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.