Piept de pui umplut cu fructe si ciuperci
PrinteazaPiept de pui umplut cu fructe si ciuperci din: piept de pui, caise uscate, goji, ciuperci, unt, supa de pui, rozmarin, sare, piper.
- un piept mare de pui
- o lingura caise uscate
- o lingura prune uscate o lingura goji
- 100 g unt
- 2-3 linguri ciuperci din conserva
- 200 ml supa de pui
- o lingurita rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toate fructele uscate se taie mărunt şi se pun să se călească împreună cu ciupercile în 50 g unt. Se lasă până ce apa de la ciuperci se evaporă complet.
Se potriveşte gustul de sare si piper. Carnea se spală si se taie pentru a obţine o “foaie de carne”. Se umple cu amestecul de fructe si ciuperci.
Se rulează carnea, se leagă cu sfoară de bucătărie si se unge cu restul de unt. Se asază în tava de copt, se presară cu rozmarin si se pune supa în tavă.
Se lasă la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, stropind rulada cu sosul din tavă si întorcând-o.
Piept de pui umplut cu fructe si ciuperci
Pofta buna!