Piept de pui umplut cu mazăre

Printeaza

Piept de pui umplut cu mazăre din: piept de pui, mazare, ceapa, unt, smantana, fasole verde, marar, sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_mazare

  • 2 piepti de pui
  • 250 g mazare la conserva
  • 1 ceapa
  • 100 g unt
  • 250 g smantana
  • 250 g fasole verde la conserva
  • marar
  • sare

 

Mod de reparare:

Taie ceapa în cubuleţe, pune unt la încins (vreo 50 g) şi căleşte-o până ce se înmoaie.

Adaugă fasolea verde, mazărea, puţină sare, sotează câteva minute, apoi stinge focul.

Spală şi taie pieptul de pui în două, apoi fiecare parte tai-o subţire, astfel încât să obţii o singură bucată.

Bate carnea cu ciocanul de frăgezit şi dă-o cu un praf de sare.

Unge fiecare bucată cu puţin unt, pune câteva linguri din amestecul de mazăre şi fasole, rulează şi leagă cu aţă.

Pune rulourile într-o tavă unsă cu unt şi dă-le la cuptor 30 de minute.

Taie-le după ce s-au răcit şi serveşte-le cu sos de smântână cu mărar şi puţină sare.

Piept de pui umplut cu mazăre

Piept_de_pui_umplut_cu_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.