Pui cu broccoli si orez din: orez, apa, pui, ulei, supa de pui, mustar dijon, cheddar, broccoli, ardei iute. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]
Piept de pui umplut – reteta usor de preparat
PrinteazaPiept de pui umplut din: piept de pui, ulei de masline, unt, ceapa verde, usturoi, sare grunjoasa, paine prajita, sare, piper alb, cimbru si broccoli.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase.
În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
- 4 bucăţi piept de pui
- 2 linguri ulei de măsline
- 150 g unt
- 2-3 fire ceapă verde
- un fir usturoi
- sare grunjoasă
- 8 felii pâine prăjită
- sare
- piper alb
- cimbru verde
- 500 g broccoli
Mod de preparare:
Se spală pieptulde pui si se taie ca un buzunar, astfel încât să se poată umple uşor.
Se unge cu unt si ulei, se condimentează cu sare, cimbru si piper si se lasă la rece.In timpul acesta, se spală si se curăţă ceapa.
Se taie mărunt, se căleşte si se adaugă pâinea tăiată cubuleţe. Se pun sare si piper si, după ce s-a rumenit, se presară cimbru.
Se rumeneşte pieptul pe grătar, apoi se umple cu compoziţia.
Broccoli se fierbe, se căleşte 2-3 minute în unt cu sare şi se serveşte cu puiul.
Piept de pui umplut
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui cu broccoli si orez
Pofta buna!