Piept de pui umplut cu rucola si cascaval
PrinteazaPiept de pui umplut cu rucola si cascaval din: piept de pui, rucola, cascaval, oua, sare, piper, unt.
- 4 felii piept de pui
- 4 linguri rucola taiata marunt
- 4 linguri cascaval ras
- 2 oua
- sare
- piper
- 25 g unt
Mod de preparare:
Feliile de carne se aşază între două foi de folie alimentară şi se bat cu ciocanul de carne.
Ouăle se bat bine şi se amestecă cu caşcavalul şi rucola. Se potriveşte de sare şi piper.
Amestecul se pune pe fiecare felie de carne, se rulează şi se prinde cu scobitori.
Se aşază în tava de copt, se ung cu unt topit şi se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Piept de pui umplut cu rucola si cascaval
Pofta buna!