Piept de pui umplut cu sos pesto
PrinteazaPiept de pui umplut cu sos pesto din: piept de pui, sos pesto, ulei, supa de pui, pesmet, unt, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de pui
- un borcan mare sos pesto
- 2 linguri ulei
- 300 ml supă de pui
Ingrediente pentru servit:
- 200 g pesmet
- 100 g unt
- o legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se taie astfel încât să se obţină o foaie mare, care se unge cu sosul pesto. Se rulează carnea, se leagă si se unge cu ulei.
Se rumeneşte puţin în ulei si, după ce şi-a schimbat culoarea, se transferă într-o tavă de cuptor.
Se toarnă supa si se lasă la cuptor pentru 40 de minute, stropind rulada cu sosul din tavă.
Pesmetul se rumeneşte în unt topit, se adaugă pătrunjel, sare şi piper şi se aduce la masă ca garnitură la ruladă.
Piept de pui umplut cu sos pesto
Pofta buna!