Piept de pui umplut cu varza rosie

Printeaza

Piept de pui umplut cu varza din: piepti de pui, varza rosie, faina, otet, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Piept_de_pui_umplut_cu_varza_rosie

  • 2 piepti de pui
  • 1/4 varza rosie
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri cu otet
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod e preparare:

Taie pieptul de pui în două, apoi crestează fiecare bucată într-o parte, cât să faci un buzunarîngust, dar adânc.

Dă carnea cu un praf de sare şi piper şi pune-o la rece până ce prepari varza. Toacă varza mărunt, pune sare şi amestecă.

Potriveşte gustul cu piper, ulei şi oţet, ca pentru o salată.

Umple fiecare bucată de pui cu salată de varză, îndesând cât mai multă.

Prinde cu o scobitoare dacă tăietura este prea mare şi tăvăleşte carnea prin făină.

Pune ulei la încins şi prăjeşte puiul câteva minute pe ambele părţi. Serveşte cu garnitură de cartofi natur.

Piept de pui umplut cu varza rosie

Piept_de_pui_umplut_cu_varza_rosie

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.