Piept de pui umplut

Printeaza

O reteta de piept de pui umplut din: piept de pui, branza emmentaler, piept de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline, cimbru, vin alb si unt.

Ingrediente:Piept de pui umplut

  • 4 buc. de piept de pui (a 160 g)
  • 2 felii de brânză emmentaler (a 50 g)
  • 2 felii de piept de curcan afumat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de făină
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • cimbru proaspăt
  • 125 ml de vin alb
  • 20 g de unt

 

Mod de preparare:

Bateţi pieptul de pui şi crestaţi câte un buzunăraş pentru fiecare bucată. Tăiaţi în jumătate feliile de brânză şi de piept de curcan. Umpleţi pieptul de pui cu câte o felie de brânză şi de curcan şi închideţi buzunăraşul.

Condimentaţi carnea şi tăvăliţi-o prin făină. Prăjiţi-o în ulei pe ambele părţi cca. 4 minute. Spălaţi 5 crenguţe de cimbru, uscaţi-le şi adăugaţi-le, după 2 minute, alături de carne.

Stingeţi cu vin, daţi într-un clocot, apoi luaţi tigaia de pe foc. Amestecaţi untul rece în sos, apoi condimentaţi. Pentru garnitură, puteţi pregăti repede un piure de cartofi.

Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.