Pulpe de rata la cuptor din: cimbru, rozmarin, usturoi, boabe de piper, pulpe de rata, untura de rata, dafin, ulei, miere. Ingrediente: 3 fire de cimbru, frunzele tocate grosier 2-3 fire de rozmarin, frunzele tocate grosier 2 căţei graşi de usturoi, zdrobiţi uşor 1/2 linguriţă boabe de piper negru 4 pulpe de raţă (circa 800g) […]
Piept de rata in sos dulce-acrisor
PrinteazaPiept de rata in sos dulce-acrisor din: piept de rata, praf de anason, chimen, ghimbir, coriandru, piper alb, chili, ulei de nuca de cocos, ceapa, miere, suc de portocale, suc de lamaie, unt, sare.
- 1 piept de rata
- 1/2 lingurita praf de anason
- 1/2 lingurita chimen macinat
- 1 lingurita ghimbir
- 1/2 lingurita de coriandru
- 1/2 lingurita piper alb
- 1/2 lingurita praf de chili
- 1 lingura ulei de nuca de cocos
- 2 cepe, feliate
- 2 lingurite miere
- 1/2 ceasca de suc de portocale
- 1/4 ceasca de suc de lamaie
- 1 lingura unt
- sare
Mod de preparare:
Asezonati pieptul de rata cu sare pe ambele parti, apoi adaugati anason, chimen, ghimbir, coriandru, piper alb si praf de chili.
Se incalzeste o tigaie mare la foc mediu si se adauga ulei. Adaugati pieptul, gatiti cate 6-7 minute pe fiecare parte. Transferati pe un platou si lasati sa se odihneasca.
La foc mediu , se adauga ceapa si se gateste 3-4 minute. Adaugati miere, suc de portocale si suc de lamaie, unt si condimentati cu sare.
Feliati pieptul de rata si serviti cu sos dulce acrisor.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de rata la cuptor
Piept de rata cu fructe de padure si sparanghel
Piept de rata cu fructe de padure si sparanghel din: piept de rata, plante aromatice, fructe de padure, vin rosu, zahar, supa de pasare, grasime, sare, piper, sparanghel. Ingrediente: 10 jumătăţi piept de raţă (200 g fiecare) 30 g plante aromatice (cimbru, salvie, maghiran) sare piper Pentru sosul de fructe de pădure: 500 g fructe […
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/piept-rata-sos-dulce-acrisor html